Switteram.jpg (5702 bytes)
 
   
  logo.gif (5856 bytes)
 

Swithiod Elit

redLine2.gif (1117 bytes)

För mer information kontakta:
Ordförande Peter Löfgren

redLine2.gif (1117 bytes)
Sportchef Lennart Linde

redLine2.gif (1117 bytes)
Marknad o Samarbetspartners
Håkan Petersson
Pelle Vestlund

 

 

 

Bakgrunden

Handbollskartan i Stockholm håller på ett markant sätt på att ritas om.

Tre idag verksamma Elitserielag: IFK Tumba, Hammarby IF ,Djurgården  och ett fjärde på väg AIK Handboll (f.d. Väntorp/Solna)  kommer att försöka suga upp talangerna. 

https://www.vicodur.com/it/perle-bleue-opinioni/
Sbarazzarsi di rughe!
https://www.vicodur.com/it/perle-bleue-opinioni/

Detta har redan drabbat den klassiska ”talanggeneratorn” IF Swithiod mycket hårt. Exemplen är många: Tomas Forsberg, Pavel Rojano, Mikael Apelgren, Tommy Öman m.fl. Klubben har också i flera fall blivit av med spelare tidigare än vad som borde vara fallet och ibland också utan att spelarna fått en bättre utvecklingssituation. Orsakerna till detta är naturligtvis flera men en viktig och påverkbar anledning är att Swithiods representationslag inte befunnit sig tillräckligt högt upp i seriesystemet och att det därmed inte varit tillräckligt attraktivt för enskilda spelare att stanna kvar i föreningen en kortare eller längre tid..

Med ett nyligen avklarat 100-årsjubileum så har IF Swithiod en historia som förpliktar både på ungdomssidan ( här kan nämnas både Alvar Johanssons tid med många ungdomslag i elden men även 80-talisterna med flera duktiga årskullar som haft flera framgångar i handbollsverige). Klubbens representationslag  har tidigare spelat i högre seriesammanhang än dagens upplaga och detta så sent som för några år sedan. Diskussioner runt ovan beskrivna problematik har förts under en längre tid och har nu konkretiserats i ett handlingsprogram som syftar till att etablera Swithiod som Stockholm Syds nya Div 1 klubb inom en treårs period.      Nästa sida

https://www.vicodur.com/it/spartanol-opinioni/
Costruire una cifra!
https://www.vicodur.com/it/spartanol-opinioni/

 


©IF Swithiod 2003